Redactie 112 0 reactie(s) do 15 maart 2018, 16:32

Verwarde vrouw steekt mes in schouder van 61-jarige Assenaar

Laatst bijgewerkt: zondag 15:27 uur

ASSEN – Woensdagmiddag hield de politie een 25-jarige vrouw uit Delfzijl aan. Ze wordt ervan verdacht kort daarvoor een 61-jarige Assenaar zonder enige aanleiding met een mes in zijn schouder te hebben gestoken.

 

Omstreeks 15.15 uur kwam er bij de politie een melding binnen dat in de Stationsstraat een man met een mes was gestoken. De verdachte zou hierna weggefietst zijn. De gealarmeerde politie trof in de Stationsstraat het slachtoffer aan. Hij kon evenals een aantal getuigen een goed signalement van het verwarde meisje geven. Dankzij deze informatie kon korte tijd later de verdachte aan de Overcingellaan aangehouden worden. Ze was in het bezit van het door haar gebruikte zakmes. Het slachtoffer werd overgebracht naar het WZA. Hij kon vanmiddag weer naar huis. De verwarde verdachte is overgedragen aan de hulpverlening.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.