Redactie 112 0 reactie(s) vr 12 juli 2019, 16:24

Vijf elektrische fietsen gestolen uit ondergrondse parkeerkelder is Assen

Laatst bijgewerkt: zondag 15:31 uur

ASSEN – Tussen donderdag 11 juli 16.30 uur en vrijdag 12 juli 08.30 uur zijn er 5 elektrische fietsen uit een ondergrondse parkeerkelder van een appartementencomplex aan de Vaart NZ in Assen gestolen. Vermoedelijk zijn de fietsen via de auto – uitgang aan de kant van Het Kanaal meegenomen.

De fietstassen zijn in het bosje achter de Burgemeester Agterstraat aangetroffen. Vanmiddag is er een fiets aan de Obrechtlaan in de bosschages terug gevonden.

Het betreffen een zilverkleurige Sparta damesfiets, een grijze Sparta damesfiets, een zwarte Cannondale E Serie fiets en een blauwe Qwic Trend Mn fiets. Allen stonden op slot en stonden er zonder accu’s.

 

Mocht iemand meer van deze diefstallen weten of kennis hebben van het feit waar deze fietsen op dit moment zijn, dan hoort de politie dit graag via 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.