Redactie 112 0 reactie(s) do 27 september 2018, 20:08

Vrouw op rolstoelfiets komt ten val na uitwijken voor scooter

Laatst bijgewerkt: zondag 15:29 uur

ASSEN – Vandaag, op donderdag 27 september is er op het Daan Huizingapad in Assen een vrouw op een rolstoelfiets, met een kindje van 1 jaar oud en twee honden ten val geraakt doordat ze moest uitwijken voor een scooter. Ze viel met haar kindje in de bosjes. De scooterrijder is doorgereden.

 

Kort hierna fietsten mensen langs, die mevrouw met haar kindje in de bosjes zagen liggen. Mevrouw kon niet zelfstandig uit de bosjes komen, de mensen hebben mevrouw geholpen en de ambulance gebeld. Mevrouw is voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

 

De politie komt graag in contact met de scooterrijder, zodat we gegevens uit kunnen wisselen met de vrouw. Ook zouden zij graag met eventuele getuigen in contact willen komen. Dit kan via 0900-8844, vermeld dan even het referentienummer: 2018255607.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.