Redactie 112 0 reactie(s) di 02 mei 2017, 0:18

Vrouw van scootmobiel getrokken

Laatst bijgewerkt: zondag 15:24 uur

ASSEN – Op zondag 30 april 2017 omstreeks 20.00 uur reed een vrouw in haar scootmobiel over de Groningerstraat in Assen. De vrouw kwam vanuit de richting van de Nieuwe Huizen.

 

De vrouw in de scootmobiel werd op de Groningerstraat aangesproken door een passante die haar onder andere om geld vroeg. Naar aanleiding van dit aanspreken is een conflict ontstaan waarna de vrouw in de scootmobiel van de zitting van haar scootmobiel is gevallen.

 

De vrouw geeft aan dat zij in ieder geval een man en een vrouw heeft gezien die mogelijk getuige van dit incident zijn geweest.

 

Was u op zondag 30 april 2017 omstreeks 20.00 uur op de Groningerstraat te Assen en bent u getuige geweest van dit incident, heeft u camerabeelden of heeft u informatie over dit incident? Neemt u dan contact op met de politie. Dit kan via 0900-8844, door te bellen met meld misdaad Anoniem of door langs te komen aan het bureau van politie aan de Weiersstraat te Assen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.