Redactie brand 0 reactie(s) vr 13 mei 2022, 6:20

Weer brand op camping in Drenthe, nu in Schipborg

Laatste update: 13 mei 2022 16:56 uur

SCHIPBORG – Rond tien voor vijf in de vrijdagochtend gingen de piepers af van brandweer Zuidlaren voor een brand op een camping. Twee minuten later werd de brand al snel opgeschaald naar middelbrand waarop ook brandweer Annen met de tankautospuit en watertankauto werden opgeroepen alsmede brandweer Gieten met de watertankwagen.

Op Camping de Vledders in Schipborg hadden twee objecten door nog onbekende oorzaak vlam gevat. Het betrof een blokhut en ruim 70 meter verderop een vouwwagen met tent. Beide objecten waren op het moment van de brand niet bewoond.

De brandweer had het vuur snel onder controle. De politie heeft de omgeving afgezet met een lint en de locaties aangemerkt als P.D. (plaats delict). Forensisch opsporing van de politie zal even als in Eext een onderzoek starten naar de toedracht.

Afgelopen nacht zijn er meerdere branden geweest in de omgeving van Schipborg en Zeegse. De recherche en Forensische Opsporing zijn ter plaatse om onderzoek te doen naar de toedracht van de branden. Daarin bekijken we ook of er een verband is tussen deze verschillende branden.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons