Redactie 112 0 reactie(s) di 01 oktober 2019, 16:46

Winkelier in Assen geslagen bij poging winkeldieven aan te houden

Laatst bijgewerkt: zondag 15:31 uur

ASSEN – In een poging om twee winkeldieven aan te houden werd een winkelier met een voorwerp tegen zijn hoofd geslagen. Hij raakte hierdoor gewond.

 

Op donderdag 5 september 2019 omstreeks 11.30 uur zagen medewerkers van een winkel aan het Mercuriusplein dat twee mannen kleding meenamen van een rek wat buiten de winkel stond. Na de diefstal gingen de mannen er vandoor. Door personeel van de winkel werd de achtervolging ingezet. In de omgeving van de Alteveerstraat werden de daders ingehaald en gooide één van hen de gestolen kleding weg. Deze man rende weg en kon niet meer worden achterhaald. De 2e verdachte liep naar één van de personeelsleden en sloeg hem met een hard voorwerp wat hij in zijn hand had. Het slachtoffer raakte door de klap met het voorwerp gewond en verloor zelfs even het bewustzijn.

 

De beide winkeldieven wisten te ontkomen. Gelukkig maakte een bewakingscamera opnames van de verdachten.

 

Herkent u hen of heeft u meer informatie? Bel dan direct met de politie. De politie is te bereiken via 0900 – 8844. Wilt u anoniem blijven? Bel dan met de Stichting Meld Misdaad anoniem 0800 – 7000.

Deel dit artikel

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.