Logo 112Assen

Redactie ongeval 0 reactie(s) za 26 februari 2022, 10:30

Wintersportvakantie eindigt op N34 bij Gieten: auto botst tegen tekstkar

Laatst bijgewerkt: zaterdag 26 feb 2022 om 16:36 uur

GIETEN – Een automobilist is zaterdagochtend tegen een tekstkar van Rijkswaterstaat aangereden op de N34 bij Gieten. De tekstkar staat in de berm om bestuurders te wijzen op de werkzaamheden aan het Julianaplein in Groningen.

De personenauto raakte van de weg en botste op de tekstkar, die vervolgens op de zijkant viel. De brandweer en twee ambulances kwamen ter plaatse om eerste hulp te verlenen. De weg werd tijdelijk in één richting afgesloten.

De inzittenden, een man en vrouw en twee kinderen die op de terugweg waren vanuit Fiss (Oostenrijk) naar Eelderwolde stranden dus bij Gieten. De man en kinderen raakten niet gewond en werden tijdelijk opgevangen in de brandweerauto de vrouw is voor nader onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

De man en kinderen werden door de politie naar huis gebracht.

Het verkeer ondervond enige hinder door het ongeval en de berging die werd gedaan door Hamstra uit Tynaarlo.

112 Gieten

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Gieten lees je in onze categorie 112 Nieuws Gieten. Alle 112 alarmeringen uit Gieten kan je live volgen via 112 meldingen Gieten.

Video

https://youtu.be/CSA7gvnyhNA

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.