Logo 112Assen

Redactie 112 0 reactie(s) zo 01 oktober 2017, 7:44

Woningen ontruimd vanwege autobrand in Assen

Laatst bijgewerkt: zondag 15:25 uur

ASSEN – Aan de Troelstralaan in Assen zijn zondagochtend drie auto’s uitgebrand na vermoedelijk brandstichting. Het vuur ontstond rond vijf uur in een van de wagens een sloeg over op de andere twee.

 

Bewoners van vijftien woningen moesten vanwege de brand het bed en hun huis uit omdat het vuur de appartementen boven winkels bedreigde. Deze bewoners konden nadat het vuur geblust was weer terug naar hun woning.

 

De brand wordt als verdacht aangemerkt. De politie heeft er dan ook een plaats delict van gemaakt en doet onderzoek. Er zijn sterke vermoedens dat de brand is aangestoken. In Assen gebeuren de laatste tijd vaker verdachte branden. Het is nog onbekend of er ook schade aan het pand danwel de winkels op de beneden verdieping is ontstaan door de vlammen en de hitte.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.